شیره خرما یک شیرین کننده غلیظ و به رنگ کارامل است که از خرما تهیه میشود. شاید شما آن را در قفسههای فروشگاه مواد غذایی بهداشتی محلی خود دیده باشید، زیرا بسیاری از آشپزها از آن به عنوان یک شیرین کننده جایگزین شکر، استفاده میکنند. تهیه شیره خرما در خانه به طرز باورنکردنی آسانتر از خرید در فروشگاه است و دارای رنگ شاداب کارامل و عطر و طعم خرما است. در اینجا همه آنچه در مورد تهیه و خواص شیره خرما باید بدانید آورده شده است.
شیره خرما خواص خود خرما را به همراه دارد که از جمله آن میتوان به فسفر و آهن بالای آن اشاره کرد. شیره خرما باعث تسکین دردهای رماتیسمی و مانع بروز کمخونی میشود. شیره خرما به روشهای سنتی و صنعتی تولید میشود که به خلاصهای از آن میپردازیم.
ظروف برنجی ظروفی هستند که از آلیاژ برنج تولید شده و دارای خواص فراوانی هستند تا جایی که در طب سنتی به استفاده از این ظروف بسیار توصیه میشود. زیرا این فلز خاصیت جذب روی و مس در بدن را افزایش میدهد. در گذشته این فلز در ساخت ظروفی چون سماور، کتری، قاشق، چنگال و... استفاده میشد و با گذشت زمان در قابلمه، سینی و سایر ظروف نیز استفاده شد که بیشتر خاصیت تزئینی داشت.
زعفران گیاهی است چند ساله که در جنوب غربی آسیا، جنوب اسپانیا و جنوب اروپا میروید و با عنوان طلای سرخ شناخته میشود. این گیاه علاوهبر ایجاد طعمی به یاد ماندنی در غذا، خصوصا غذاهای ایرانی، خواص و فواید بیشماری داشته که در این قسمت به بخشی از آنها اشاره میکنیم...
رب انار در واقع آب انار غلیظ شده است، بنابراین طبع آن همانند طبع اناری است که از دانههای آن برای گرفتن آب انار استفاده شده است. از رب انار به عنوان چاشنی در بسیاری از غذاهای ایرانی استفاده میشود. رب انار از فواید درمانی بسیاری برای سلامت و پیشگیری از بیماریها برخوردار است. در ادامه با فواید رب انار، طبع رب انار و... آشنا میشوید.
روغن حیوانی یا همان روغن کرمانشاهی یکی از مواد غذایی است که در گذشته بیشتر مورد استفاده بود و امروزه کمتر مورد استفاده قرار میگیرد؛ اما جالب است بدانید که روغن حیوانی خواص فوقالعادهای دارد و در درمان بسیاری از ناهنجاریها موثر است...
یکی از شایعترین مشکلات گوارشی که امروزه گریبانگیر افراد بسیاری از کوچک تا بزرگ شده، یبوست است. یبوست نوعی بیماریست که خود سبب ایجاد بیماریهای دیگر میشود. در این مقاله با ما همراه باشید تا با راه های درمان آن در طب سنتی آشنا شوید...
آشنایی با طب سنتی و چگونگی استفاده از علم به دست آمده در این حوزه اتفاقی است که با مطالعه مقالات وبلاگ عطارخونه به وجود میآید. تمامی مقالات در وبلاگ منطبق با گفتهها و نوشتههای متخصصان طب سنتی از جمله حکیم دکتر روازاده، حکیم دکتر خیراندیش، دکتر کردافشاری و... بوده و بر پایههای دانش طب سنتی ارائه میشود.