
عرق زنیان فواید زیادی برای بدن دارد. ما در این نوشتار قصد داریم به خواص و نحوه مصرف عرق زنیان برای معده و زخم معده بپردازیم. پس با ما همراه باشید.
از عرق زنیان چه می دانید؟
پیش از اینکه به بررسی خواص و نحوه مصرف عرق زنیان برای معده و زخم معده بپردازیم، باید با عرق زنیان آشنا شوید. عرق زنیان یک عصاره گیاهی می باشد که از دانه زنیان تهیه شده است. این نوع ماده گیاهی فواید زیادی برای سلامتی دارد. کسانی که درگیر مشکلات معده هستند می توانند از این عصاره گیاهی استفاده کنند.
عرق زنیان می تواند به از بین بردن میکروب های معده کمک کند. علاوه بر این باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. شما می توانید در غذاها از زنیان استفاده کنید، زیرا زنیان به طعم غذا کمک فراوانی می کند. بهتر است بدانید عرق زنیان حاوی تیمول می باشد که یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود. کسانی که مزاج گرمی دارند باید در مصرف این ماده زیاده روی نکنند، زیرا طبع آن گرم و خشک می باشد.
پیشنهاد می کنیم مقاله علائم میکروب معده چیست؟ ۵ درمان میکروب معده را مطالعه فرمایید.
از خواص و نحوه مصرف عرق زنیان برای معده و زخم معده باید این نکته را بدانید، زمانی که احساس نفخ داشتید، می توانید نصف لیوان عرق زنیان را نوش جان کنید. افرادی که درگیر مشکلات معده هستند می توانند در روز سه بار بعد از غذا از این نوع عرق استفاده کنند. کودکان نیز می توانند مقدار کمی از عرق زنیان را نوش جان کنند.
نحوه مصرف این نوع عرق برای کودکان نصف لیوان می باشد و بهتر است همراه با آب میل شود. لازم به ذکر است بدانید شما با رژیم غذایی سالم و اصلاح سبک زندگی خود گامی موثر در جهت درمان زخم معده بردارید.
خواص و نحوه مصرف عرق زنیان برای معده و زخم معده
در این بخش به بررسی خواص و نحوه مصرف عرق زنیان برای معده و زخم معده می پردازیم و باید با خواص کلی زنیان آشنا شوید. لازم به ذکر است بدانید عرق زنیان برای افرادی که درگیر مشکلاتی مانند یبوست هستند مفید می باشد. علاوه بر این ضد درد و ضد التهابی می باشد. بهتر است بدانید دانه زنیان به هضم غذا کمک زیادی می کند و رفلاکس معده را تا حد زیادی کاهش می دهد.
به یاد داشته باشید زنیان یک دانه گیاهی به شمار می رود که خواص زیادی برای بدن دارد. عطر این دانه گیاهی دقیقا مانند آویشن می باشد و دارای آهن، نیاسین، کلسیم و فسفر می باشد.
از خواص و نحوه مصرف عرق زنیان برای معده و زخم معده باید به این مورد اشاره نمود که افرادی که درگیر سوء هاضمه هستند می توانند از آن استفاده کنند. متخصصین طب سنتی معتقدند عرق زنیان یک داروی خانگی به شمار می رود که می تواند مشکلات گوارشی را برطرف نماید.
اگر زخم معده دارید می توانید این نوع عرق گیاهی را نوش جان کنید. به یاد داشته باشید عرق زنیان ادرار آور می باشد و کسانی که درگیر فشار خون بالا هستند، به هیچ عنوان از این نوع عرق استفاده نکنند.
پیشنهاد می کنیم مقاله درمان فشار خون بالا در طب سنتی را مطالعه فرمایید.
از خواص و نحوه مصرف عرق زنیان برای معده و زخم معده می توان به هضم آسان غذا اشاره نمود. شما می توانید عرق زنیان را به صورت ناشتا میل کنید، زیرا با مصرف آن آنزیم های موجود در دستگاه گوارش شما فعال می شوند. پس از آن عمل هضم غذا راحت تر انجام می شود.
ما در این مقاله به خواص و نحوه مصرف عرق زنیان برای معده و زخم معده پرداختیم. به یاد داشته باشید شما می توانید بعد از هر وعده غذایی از این نوع عرق گیاهی استفاده نمایید. به هیچ عنوان در مصرف عرق زنیان زیاده روی نکنید، زیرا موجب حالت تهوع می شود. شما باید در مصرف این نوع عرق تعادل ایجاد نمایید. اگر درگیر حساسیت هستید، بهتر است آن را مصرف نکنید. بهتر است بدانید شما می توانید برای درمان مشکلات معده شربت سحرآمیز و شربت اکسیر معده را تهیه نمایید.
سلام. سالهاست دچار رفلاکس معده هستم و صبح ناشتا امپرازول مصرف میکنم. دوز مصرف هرچندسال بالاتر میرود. الان دوز 30 مصرف میکنم. مدتیست با وجود مصرف قرص ، کماکان رفلاکس هم دارم. یکباره تصمیم گرفتم قرص را قطع کرده و از عرقیات سنتی استفاده کنم.
یک استکان عرق کاسنی بانبات خوردم و فعلا اثرش را احساس نکرده ام.
هم اکنون یک لیوان کوچک عرق زنیان با نبات میخورم. کاشکی انقدر تلخ نبود. ولی در نظر دارم روزی سه استکان مصرف کنم و قرص را کنار بگذارم.
در حال حاضر سوزش شدید مری و رفلاکس شدید دارم که اعصابم را بهم ریخته.
اگر عرقیات گیاهی نجاتم داد حتما اینجا اعلام میکنم.
سلام و عرض ادب
رعایت پنج اصل تغذیه دکتر روازاده (نمک دریا – اصلاح روغن – اصلاح آب – ظروف سالم – منع مصرف مواد نگهدارنده)
از مصرف مواد غذایی با طبع سرد پرهیز شود.حب داروی بلغم استفاده شود.
صبح ناشتا و شب 1قاشق عسل با موم استفاده شود.
مواد غذایی خام و پخته با هم استفاده نشود.
روزی 1فنجان عرق شیرین بیان مفید است
عرق بادرنجبویه یک استکان قبل از غذا مفید است.
عرق بید یک استکان قبل از غذا مفید است
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین را با نصف قاشق آب سرد حل کرده،موقع ترش کردن بخورید.
عموماً مشکلات ترش کردن معده به علت سردی عارض شده به معده می باشد که جهت رفع اورژانسی عارضه و درد حاصل از ترش کردن معده توصیه می گردد از جوش شیرین استفاده نمایید چرا که احساس ترش کردن معده با جوش شیرین از بین می رود، همان جوش شیرینی که متاسفانه امروزه بدنام کرده اند.
برای اینکار به محضی که احساس کردید معده شما می خواهد ترش کند باید یک نصف قاشق چای خوری جوش شیرین را با نصف استکان آب خنک حل کنید و بخورید
چون جوش شیرین یک باز محسوب می شود و ترشی از اسید است، وقتی آنها با هم ترکیب شوند تبدیل به آب و نمک می شود و احساس ترش کردن، رفع خواهد شد و معده سالم می ماند.
البته لازم به ذکر است جوش شیرین درمان علت مشکل اصلی شما نیست و درمان علامتی محسوب می شود یعنی علامت مشکل شما که ترش کردن معده است را موقتاً رفع می کند. اگر شما دچار ترش کردن معده هستید، معده شما سرد است و باید نزد پزشک متخصص طب سنتی مراجعه نمایید تا درمان ارائه شود.
ضمناً توصیه می شود برای رفع سردی معده هرگز چای نخورید، شربت زنجبیل و عسل هفته ای دو یا سه بار حتماً خورده شود و هیچ وقت غذای خام به همراه پخته میل نکنید، مدتی (حدود یک ماه) نیز از خوردن مواد خام، لیمو عمانی، ترشیجات و میوه ها (خصوصاً مرکبات) خودداری کنید و ژل رویال همراه باعسل بخورید، مصطکی را هم به عنوان ادویه در غذاهایتان استفاده کنید.
و با خوب جویدن غذا و پرهیز از مصرف نوشیدنی و آب وسط غذا و بعد از آن و پرهیز از مصرف کیک، کلوچه و بیسکویت به رفع مشکل معده خود اقدام کنید
شربت سحرآمیزو شربت اکسیر معده بسیار مفید است.
عرق زیره استفاه کنید