15 درمان خانگی آنفولانزا در طب سنتی از نگاه متخصصان

بازدید: 58,256 بازدید
درمان آنفولانزا

شاید پیش ازهر چیزی برای‌تان سوال پیش بیاید که سریع آنفولانزا چیست؟ بیماری ویروسی که بیشتر در فصول سرد گریبان‌گیر افراد می‌شود و شباهت‌های بسیاری با سرماخوردگی و کرونا دارد.

باید بدانید که درمان آنفولانزا در طب نوین بیشتر شبیه یک رویا است. اما ما معتقد به وجود درمان آنفولانزا در طب سنتی هستیم. برای همین حالا که داریم به فصل سرما و فراگیری آنفولانزا نزدیک می شویم، بر آن شدیم تا در این مقاله به صورت جامع به روش‌های درمان آنفولانزا از نگاه متخصصان طب سنتی بپردازیم.

پیشنهاد می کنیم مقاله تدابیر طب سنتی در فصل پاییز را مطالعه فرمایید

درمان آنفولانزا از نظر حکیم روازاده

ضمن رعایت اقدامات پیشگیرانه در فصل سرما که بارها توصیه شده است، راه‌کارهای زیر می‌تواند بسیار مفید باشد.

  1. استفاده روزانه از عسل
  2. انجام حجامت عام و سبک که اقدامی درمانی در مبتلایان به بیماری‌های ویروسی مانند آنفولانزا به شمار می‌رود
  3. انجام بادکش گرم می‌توان عامل درمانی مناسبی باشد
  4. استنشاق کردن آب‌نمک یا جوش‌شیرین
  5. مصرف اسپند به مدت هفت شب می‌تواند برای درمان آنفولانزا بسیار مفید باشد. (بیمار بزرگسال شب‌ها یک قاشق غذاخوری و برای کودکان زیر 12 سال هر شب یک قاشق مربا خوری اسفند لازم است. باید اسفند را در دهان بریزید و با آب قورت دهید. برای کودکانی که غذا نمی‌خورند، می‌توانید یک قاشق مربا‌خوری اسفند را داخل یک لیوان آب ولرم یا آب جوش بریزید و بعد از 10 دقیقه آن را صاف کنید و آن آب را به کودک‌تان بدهید)- البته این نسخه برای صفراوی مزاج ها ممکن است مناسب نباشد.
  6. ترکیب سیاه دانه و عسل را هر چهار ساعت به میزان یک قاشق غذاخوری مصرف کنید. (برای آنکه بتوانید این ترکیب شفابخش را تهیه کنید، باید 50 گرم سیاه‌دانه را بکوبید (نه با آسیاب) و با 300 گرم عسل طبیعی مخلوط کنید. همچنین می‌توانید از داروی کد 118 استفاده کنید)
  7. استفاده از بخور جوش شیرین را در برنامه خود بگنجانید. (در ویدیو زیر نحوه این بخور آموزش داده شده است)

درمان آنفولانزا از نظر حکیم خیراندیش

آنفولانزا یک بیماری انتقالی از گرما به سرما است. اگر این انتقال به سرعت اتفاق بیفتد، آنفولانزا ایجاد می‌شود و اگر به آرامی این انتقال انجام شود، چنین موردی رخ نمی‌هد. به این معنی که سرما اگر جذب بدن شود در عضلات باعث ورم و درد شده و در سر باعث افزایش سطح بلغم خواهد شد. افزایش بلغم به این شکل اتفاق می‌افتد که نخست بلغم طبیعی و سپس بلغم غیرطبیعی افزایش پیدا می‌کند.

پیشنهاد می کنیم مقاله علائم غلبه بلغم را مطالعه فرمایید

سریعترین راه درمان آنفولانزا چیست؟

این اتفاق به شکل سردرد، سنگینی سر، آبریزش چشم و بینی، سنگینی گوش و سختی در بلع خود را نشان می‌دهد.

سریعترین راه درمان آنفولانزا، پایین آوردن سطح بلغم است که در مرحله اول بلغم طبیعی است. برای این کار می‌توانیم از بادکش و حجامت گرم کتف استفاده کنیم. این کارها باعث تبدیل بلغم طبیعی به دم خواهد شد. همچنین بلغم غیرطبیعی را از بدن استخراج می‌کند.

برای خارج کردن بلغم غیرطبیعی در سر، سینوس‌ها و چشم می‌توان از قطره‌های تحریک کننده استفاده کرد. برای مثال قطره سیاه دانه برای این کار بسیار مناسب است. همچنین اگر چنین چیزی در اختیار نداشتید، می‌توانید از شربت عسل شور استفاده کنید. آن را استنشاق کرده و تخلیه سریع را شاهد باشید.

در صورتی که چنین موادی در اختیار نداشتید، می‌توانید از دوش آب داغ استفاده کنید. زیر دوش آب داغ که سوزان نباشد قرار بگیرید، پس از جاری شدن آب روی سر، شاهد خروج از راه بینی و حلق خواهید بود.

توجه داشته باشید که پس از این کار، سر شما باید پوشیده باشد تا دوباره به چنین مشکلی دچار نشوید. همچنین یک مورد بسیار عالی و تجربه شده برای خشک کردن چرک و عفونت ها استفاده روزانه از دود عنبرنسارا در طول مدت بیماریست.

پیشنهاد می کنیم مقاله درمان غلبه بلغم در طب سنتی را مطالعه فرمایید

درمان آنفولانزا بر اثر افزایش بلغم آمیخته با صفرا

وقتی از اوج گرما وارد اوج سرما می‌شوید، چنین حالتی رخ می‌دهد. ریه در دمای بالا تنفس می‌کند و سپس وارد یک فضای سرد (انتقال شما از خانه یا محل کار به محیط خارجی در پاییز و زمستان) شده، ریه قدرت جذب صفرا را برای مقابله با هوای سرد ندارد. در این حالت حبس بلغم پدید می‌آید. استخراج این حبس بلغم سخت است و به همین دلیل در اندام‌ها باقی می‌ماند.

اگر اندامی باشد که چنین بلغمی برایش تازه باشد، در طی سه تا هفت روز آن را دفع می‌کند. اما اگر اندامی باشد که سطح بلغم عفونی یا غیرعفونی زمینه‌ای داشته باشد، مانند ریه‌ای که مشکل دارد، این اندام توان خارج کردن بلغم را ندارند و باید راه‌های گفته شده را سریعا برای درمان خود انجام دهند.

درمان اورژانسی آنفولانزا برای بیمارانی که دچار حبس بلغم شده‌اند

یکی از راه‌های بسیار ساده و مهم برای درمان آنفولانزا، تعریق است. مصرف سوپ گرم که با سبزیجات تلخ و تند پخته شده است و استفاده از کرسی می‌تواند باعث تعریق شود و در نهایت بهبود را برای شما پدید بیاورد.

پیشنهاد می کنیم مقاله طرز تهیه آش سرماخوردگی را مطالعه فرمایید

راه پیشگیری از آنفولانزا از نظر دکتر خیراندیش

برای آنکه بتوانیم از بروز آنفولانزا جلوگیری کنیم، باید هوای داخل خانه را خنک نگه داریم. به این دلیل که در زمستان ریه گرم شده و از تنفس هوای سرد لذت می‌برد و تقویت می‌شود. پس با پوشیدن لباس و گرم نگه داشتن بدن، هوای داخل اتاق را خنک نگه دارید تا نتایج این کار را ببینید.

درمان آنفولانزا از نظر دکتر ضیایی

از آنجا که در فصل پاییز و زمستان با هوای سرد روبه‌رو هستیم، بهتر است در زمان خروج از منزل پارچه‌ای جلو دهان بگیرید یا از ماسک استفاده کنید. البته کمی مرطوب هم باشد، بهتر است.

از طرفی بیشتر افراد از بخاری گازی استفاده می‌کنند که این وسیله گرمایشی باعث خشکی و از بین رفتن رطوبت می‌شود. برای جلوگیری از این مسئله بهتر از بخور اکالیپتوس در محیط منزل استفاده کنید.

استفاده از ضد ویروس‌های طبیعی هم بسیار کاربرد دارد. یک پیاز را چهار قسمت کرده و در چهارگوشه اتاق قرار دهند. این کار بسیار برای جلوگیری از ویروس مناسب است.

اگر آبریزش بینی دارید و شدت آن بالا است، می‌توانید از بخور اسپند استفاده کنید. یک مشت اسپند خالص را داخل آب جوش ریخته و بخار آن را تنفس کنند. همچنین سیب و آب سیب برای جلوگیری از این امر بسیار اهمیت دارد.

درمان خانگی آنفولانزا

با توجه به تجربیات مختلفی که برای درمان خانگی آنفولانزا وجود دارد، می‌توانید از شیوه‌های زیر استفاده کنید.

استراحت

سیستم ایمنی بدن با استراحت کافی و خواب مرتب کارایی به مراتب بیشتری دارد. این مساله در رابطه با بسیاری از بیماری‌ها اثبات شده است. ازاین‌رو اثربخشی استراحت روی کاهش مدت بیماری و بهبود آنفولانزا نیز دور از انتظار نیست.

پیشنهاد می کنیم مقاله تقویت سیستم ایمنی بدن از نگاه متخصصان طب سنتی را مطالعه فرمایید

سوپ

رساندن مواد مغذی و کالری موردنیاز به بدن‌تان را فراموش نکنید.

غرغره آب‌نمک ولرم و رقیق

تاثیر این شیوه روی کاهش التهاب گلو به کرات تجربه شده است.

درمان آنفولانزا در طب سنتی

در طب سنتی نه برای یک بیماری خاص بلکه برای جلوگیری از کلیه بیماری‌ها توصیه‌های گوناگونی وجود دارد. درواقع تاکید اولیه طب سنتی تغییر سبک زندگی است. به‌گونه‌ای که فرد با تقویت سیستم ایمنی دچار بیماری‌های مختلف نشود. از سوی دیگر با کمک تغذیه سالم، خواب کافی و پرهیز از استرس خود را نسبت به بیماری‌های خود ایمنی، سرطان و… بیمه کنید.

معجون تقویت سیستم ایمنی بدن مورد تایید دکتر روازاده

با این حال در صورت ابتلا به بیماری نیز، طب سنتی راه‌کارهای خاص خود را دارد. برای مثال بیمار برای درمان سریع آنفولانزا در طب سنتی باید از متدی چندوجهی که نه‌تنها سیستم ایمنی را تقویت کرده، بلکه علائم ابتلا را نیز کاهش می‌دهد، بهره بگیرد.

تغییر شیوه تغذیه در هنگام ابتلا به بیماری

در صورتی که فرد دچار بیماری آنفولانزا شده باشد، می‌تواند با کمک غذاهایی که مناسب مزاج وی هستند، میزان اثرات سو بیماری را کاهش دهد. از جمله اگر فرد دچار کم‌خونی باشد، باید از غذاهای مقوی نظیر عصاره گوشت و… استفاده کند.

تامین مایعات از تزریق ترکیب‌های معجزه‌گر

خوردن آب‌لیمو و عسل در زمان ابتلا به آنفولانزا شما را حیرت‌زده خواهد کرد. ترکیب این دو نه‌تنها در لحظه، التهاب گلوی شما را کاهش می‌دهد، بلکه تاثیر به سزایی در تقویت سیستم ایمنی بدن‌تان دارد.

کاهش گلو درد

برای کاهش گلو درد علاوه بر غرغره آب‌نمک و… می‌توان از نوشیدنی‌های دارای لعاب استفاده کرد. به انتخاب خودتان دانه به، نشاسته را به صورتی که دارای لعاب کافی باشد، آماده کرده و سپس آن را بنوشید. همچنین شربت تخم بالنگو با مقداری گلاب برای شما عالیست.

بخور

استفاده از بخور شلغم، اکالیپتوس و… نیز نه‌تنها باعث کاهش احتمال ابتلای سایرین در محل زندگی‌تان می‌شود، بلکه طول مدت ابتلا را کاهش خواهد داد.

بهبود دستگاه گوارش

به منظور ضدعفونی کردن دستگاه گوارش می‌توان از عرق نعناع، عرق زنیان و عرق مرکب ضد عفونت کمک گرفت. توجه داشته باشید برای افراد دارای طبع بسیار گرم استفاده زیاد از این نوشیدنی‌ها توصیه نمی‌شود.

عرقیات

دسته بندی پیشگیری و درمان مجله سلامت
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

20 پاسخ به “15 درمان خانگی آنفولانزا در طب سنتی از نگاه متخصصان”

    1. سلام و عرض ادب
      رعایت پنج اصل تغذیه دکتر روازاده (نمک دریا – اصلاح روغن – اصلاح آب – ظروف سالم – منع مصرف مواد نگهدارنده)
      کتیرا+نشاسته+مویز+به دانه را کوبیده با لعاب به دانه مخلوط کرده روزی 1قاشق مرباخوری با آب قورت داده شود.
      جوشانده شیر + شکر تیغال مفید است.
      نشاسته با شیر جوشانده و استفاده شود.
      حب نزله در روز استفاده شود.
      سیر بخار پز بخورد.
      ناشتا ژل رویال استفاده کنید.
      سفوف آنتی بیوتیک و حب درد مجموعه استفاده شود.
      شربت برونشیت و شربت بنفشه مجموعه مفید است.
      شربت و دم کرده زوفا بسیار مفید است.یک عدد نارنج را با پوست آن به خوبی بشویید سر آن را با چاقو کاملا برداشته و به اندازه یک قاشق غذاخوری محتویات آن را خالی کرده و به جای آن نشاسته بریزید.سپس درب نارنج را بگذارید.در قابلمه ای بدون آب به مدت 5تا8 ساعت با حرارت بسیار ملایم با فاصله از شعله ، پوست آن را برشته شود.پس از آن محتویات نارنج را میل نمایید

  1. سلام دوروز دیگه عمل باز قلب دارم و از امروز بعد از فقط سرفه دارم چکار کنم سریع تا فردا خوب بشم

    1. سلام و عرض ادب
      رعایت پنج اصل تغذیه دکتر روازاده (نمک دریا – اصلاح روغن – اصلاح آب – ظروف سالم – منع مصرف مواد نگهدارنده)
      کتیرا+نشاسته+مویز+به دانه را کوبیده با لعاب به دانه مخلوط کرده روزی 1قاشق مرباخوری با آب قورت داده شود.
      جوشانده شیر + شکر تیغال مفید است.
      نشاسته با شیر جوشانده و استفاده شود.
      حب نزله در روز استفاده شود.
      سیر بخار پز بخورد.
      ناشتا ژل رویال استفاده کنید.
      سفوف آنتی بیوتیک و حب درد مجموعه استفاده شود.
      شربت برونشیت و شربت بنفشه مجموعه مفید است.
      شربت و دم کرده زوفا بسیار مفید است.یک عدد نارنج را با پوست آن به خوبی بشویید سر آن را با چاقو کاملا برداشته و به اندازه یک قاشق غذاخوری محتویات آن را خالی کرده و به جای آن نشاسته بریزید.سپس درب نارنج را بگذارید.در قابلمه ای بدون آب به مدت 5تا8 ساعت با حرارت بسیار ملایم با فاصله از شعله ، پوست آن را برشته شود.پس از آن محتویات نارنج را میل نمایید

  2. سلام. این صفحه رو خوندم. و پاسخ هاتون عالی. مشکلم رو خاستم بگم.ممنون میشم پاسخ بدین. دخترم پنج سالشه. یکسال و نیمه فهمیدیم رفلکس ادرار داره. دکتر گفتن عمل اذیت میشه. فعلا دارو مصرف کنه. هرشب سفالکسین 250میخوره. چون داروی دیگه رو نمیخوره.پزشک جواب درست حسابی نمیده.‌میخام بدونم تا کی باید مصرف کنه. این دار و خودش عوارض زیادی داره . من نگران اینده م. و اینکه این بیماری، درمانی نداره؟

    1. سلام و عرض ادب
      رعایت پنج اصل تغذیه دکتر روازاده (نمک دریا – اصلاح روغن – اصلاح آب – ظروف سالم – منع مصرف مواد نگهدارنده)
      مقداری جوش شیرین را به همراه یک لیتر آب جوشیده ولرم مخلوط کرده و در یک لگن بریزید داخل لگن بنشینید به مدت 20دقیقه هفته ای 2بار و در آن ادرار نمایید.
      دم کرده پونه استفاده شود.
      داروی امام کاظم با توجه به فصل استفاده شود.
      ژل رویال خالص مفید است
      شربت سردی مثانه صبح ناشتا و شب قبل از خواب مصرف شود.
      سفوف آنتی بیوتیک مجموعه مفید است.
      عرق بنفشه نیم ساعت قبل از غذا مفید است

    1. سلام و عرض ادب
      اصول تغذیه سالم را رعایت نمایید.
      از مصرف مواد غذایی کارخانه ای و هورمونی پرهیز شود.
      حب توده مفید است.
      خاکشیر+ترنجبین+شیرخشت+آبلیمو هرروز صبح هنگام نماز استفاده شود.
      ظهر و شب کاهو،چای مناسب با طبع خود و آب بسیار میل شود.
      دم کرده کاکل ذرت + دم گیلاس روزی 1فنجان استفاده شود.
      حوله و اتو روی کمر و کلیه قرار داده شود.
      از غذاهای بلغم­زا استفاده نکنید.
      هر روز جوشانده رازیانه و انیسون (از هر کدام یک قاشق) یک لیوان میل نمایید.

    1. سلام
      پنجاه گرم برگ با ریشه چوبک خشک را در یک لیتر آبجوش بریزید پنج دقیقه دم کنید بعد صاف کنید به عنوان دوا، غرغره کنید هر روز سه بار غرغره کنید با این نسخه خیلی زود از مزاحمت آنژین و گلو درد و ورم لوزه راحت می شوید

  3. من حدود یک هفته است که آنفولانزا گرفتم بدن دردم کمیخوب شده اما حالتتهوع وسر درد شدید دارم

  4. سلام.پسرم یک ماه ونیم درگیرسرماخوردگیه.خلط وعفونتش خوب نمیشه.۶سالشه.لطفا بهم کمک کنید.ممنونم

    1. سلام وقت بخیر
      قدومه+ بارهنگ+ آویشن+ اسطوخودوس+ گل ختمی+ گل پنیرک
      از هر کدام ۲۵ گرم، نیم کوب کرده و از مخلوط فوق، سه قاشق غذاخوری در سه لیوان آب، داخل فلاسک ریخته بعد از یک ساعت، روزی دوبار و هر بار ۵/۱ ساعت بعد از غذا میل کنید.

      به طور مرتب استنشاق آب و نمک و آب گرم و جوش شیرین انجام دهید.
      دم کرده اسطوخدوس را روزانه میل کنید.
      سر را با استفاده از کلاه و روسری ترجیحا پشمی گرم نگه دارید.
      هنگام خواب زیر سر را با استفاده از بالش اضافی بالا نگه دارید.
      در محوطه زندگی به ترکیب مساوی اسپند و آویشن را دود کنید.
      در این ایام از خوردن شیر بپرهیزید چرا که شیر غذایی بسیار عالی جهت رشد و نمو و فعالیت ویروس و باکتری محسوب می شود.
      دم کرده نعناع ،پونه،آویشن به نسبت مساوی روزی 2 استکان.
      دم کرده بارهنگ با شکر تیغال روزی 1 لیوان.
      بخور اسطوخدوس.
      جهت درد گلو و سرفه “به”آبپز بخورید.
      شب هنگام پیاز قرمز را حلقه حلقه کرده و در داخل بشقابی ریخته و روی آن را با عسل بپوشانید(رویش عسل بدون موم بریزید)و صبح ناشتا پیازها را بخورید.

      داخل شلغم را با قاشق خالی کنید و داخل آن را با عسل پر کنید . و بعد از گذشت 8 ساعت عسل داخل شلغم را به مقدار یک ق.م میل کنید.
      در مورد خلط سینه اطفال و خرخر نمودن مجاری تنفسی آنها کافیست که هنگام خواب فقط یک قطره عسل چند گیاهه در گوش هایشان بچکانید به مدت سه شب
      ح) دستور پرهیزات غذایی:
      بعد از ۵-۳ روز که علائم سرماخوردگی تقریباً برطرف می شود بسیاری از افراد فکر می کنند دیگر آزادند که هرچه خواستند بخورند! ولی باز هم باید گفت … خیر. اگر می خواهید بدن خود را مقاوم کنید (بستر بیماری را از بین ببرید)، باید برای بهبودی کامل، دور یک سری خوراکیها را خط بکشید وگرنه طول بیماری شما زیاد خواهد شد:
      • ماست و دوغ: هم سردمزاجان هم گرم مزاجان، نباید ماست بخورند. با رعایت نکردن این مورد، گرم مزاجان دچار عارضه ی سرفه به مدت طولانی (مثلاً دو هفته) می شوند، همچنین خشکی حلق و حساسیت به وجود می آورد.
      • ترشی : تشدید در سرفه گرم مزاجان و سردی در بدن سردمزاجان.
      • آب یخ و بستنی و بادمجان: در سرد مزاجان مشکلات را تشدید می کند.
      • مواد آلرژی زا مانند انگور، خربزه، انبه: به خصوص برای مزاجهای گرم (تبخال و خارش گلو).
      • غذاهای سرخ کردنی و سس

  5. سلام سیاه دانه همون دونه های سیاهیست که توی پنیرکوزه ای میریزند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
Call Now Button